Hvem er jeg

Jeg hedder Linda, er 46 år og uddannet pædagog.

Jeg har arbejdet som dagplejer i 11 år, de 10 som privat.
Jeg har tidligere arbejdet med udviklingshæmmede- både børn og voksne.
Været i en børnehave samt for en del år tilbage på et plejehjem.
Hele mit voksne liv har jeg arbejdet med mennesker, og min store passion er at arbejde med børn. Derfor føler jeg at jeg har valgt det helt rigtige i at blive dagplejer.

Jeg har 3 børn, Cecilie på 25, hun bor ikke hjemme længere, Caroline på 21 og Magnus på 12 år. Udover min mand og vores 3 børn, består vores familie desuden af vores dejlige labrador, Ferb på 7 år, vores kat Monti og vores høns. Vores dyr er en naturlig del af hverdagen og børnene i dagplejen elsker at kæle med dem, og hjælper med at gøre deres bure rene m.m. Vores hund har været en del af dagplejen siden den var 8 uger gammel og er vant til at omgås børnene. Børnene er meget glade for den og får utrolig meget ud af at være sammen med vores dyr. Ferb er dog altid ude om formiddagen, så det er begrænset hvor meget den er sammen med børnene.

Fysiske rammer:
Jeg bor i et dejligt stort parcelhus i Dybbøl, hvor stueetagen er indrettet med et stort køkken alrum, hvor børnene har eget legerum, men vi bruger hele alrummet til at lege og tumle på. Under trappen til første sal, har vi en dejlig hule som kan bruges til hvile og læsehjørne. Gangen og bryggerset bliver også brugt af børnene bla. som skifte plads og hvor deres overtøj og kasse til skiftetøj står. Udenfor har vi en lille, tryg og dejlig lukket have, med diverse ude legeredskaber, motorcykler og andre køretøjer samt sandkasse som om sommeren bliver brugt flittigt. Havens æbletræer gør også lykke, enten som skygge om sommeren, til hængekøjen og masser af gode saftige æbler.

– Vores hus er selvfølgelig et ikke ryger hjem.