Helle Tybjerg Petersen

Jeg er mor til Bjørk. Bjørk har været i dagpleje hos Linda fra december 2008 – november 2009.
At komme til et hjem med varme og glæde betyder alt når man skal afleverer sit lille pus første gang ….
Om min oplevelse af at have Bjørk i dagpleje hos Linda, kan jeg fortælle om en meget engageret og omhyggelig omsorgsperson.
Der hænger jævnligt billeder af børnene fra div. oplevelser. Hver uge er der en oversigt over hvad der skal ske i børnenes hverdag, disse oplevelser er både varieret og udfordrende ifht. motorisk, sproglig og sansemæssig udvikling.
Er der ændringer så som gæstedagpleje er Linda meget opmærksom på at ajour fører os både mundtligt, men også med en lille seddel med oplysninger om dage og adresse på gæstedagplejer. Bjørk var den eneste pige i gruppen og Linda var meget opmærksom på også at tilgodese Bjørk´s behov.
I forbindelse med at vores familiesituation ændrede sig var Linda en stor støtte og det kan tydeligt mærkes at hun besidder de kompetencer der skal til for både at yde støtte til os som forældre og vores datter Bjørk.
Det er tydeligt for mig, som pædagog, at Linda bruger hendes viden fra uddannelsen som pædagog i hendes arbejde med børnene og det giver tryghed i hverdagen.

Jeg vil med glæde anbefale Linda som dagplejer og ønsker hende al mulig held og lykke !

Hilsen Helle Tybjerg Petersen

November 2009

 
  • 31. januar 2015

Comments are closed.