Suzie Ødis

Jeg har med stor glæde haft min datter Silja i dagpleje hos Linda igennem 2,5 år. Silja har været meget glad for Linda. Dagligdagen har været omgivet af et varmt, kærligt og omsorgsfuldt miljø. Med både inde og udendørs hygge og aktiviteter, samt forskellige ture til bla. Dybbøl Mølle, skovture, tur til Sønderborg for at kigge på juleudstilling m.m.

En gang ugentligt møde de med de andre dagplejer og børn i legestuen hvor de hygger, leger og laver sjove ting som Silja har haft stor fornøjelse af.
Jeg har selv været meget tryk ved at skulle aflevere Silja hos Linda og har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om at Linda ville passe godt på min guldklump. Siljas mormor der ofte har været med hos Linda kan også kan varmt anbefale Linda som værende en rigtig god og kærlig dagplejemor.

Silja er nu begyndt i kommunal børnehave og der er tydeligt at mærke på Silja at hun savner det tætte bånd hun havde med sine legekammerater og Linda i dagplejen. Så alt i alt kan vi kun varmt anbefale af få sit barn passet i Dagplejen Troldegruppen.

Med Venlig hilsen
Suzie Ødis
Sønderborg

 
  • 4. februar 2015

Comments are closed.