Tanja og Ulrik Plougsbæk

Rasmus er blevet passet hos Linda fra 1/2-2010 til 1/7-2010.
Ønsker man tryghed og nærvær er dagplejen troldegrupppen det perfekte sted. Linda passer børnene med stort engagement og med udgangspunkt i det enkelte barns behov. Fleksibilitet og samarbejde er en selvfølge hos Linda. En SMS når det har været svært at aflevere sender Linda gerne.
Ligesom en god snak om eftermiddagen, om hvordan ens barn har haft det er en selvfølge. Linda lytter og efterkommer altid ønsker omkring pasningen af ens barn.
Rasmus har trives hos Linda og nydt godt af Lindas omsorg for ham. Der er dagligt nye udfordringer. Der tages på udflugt til skov, bibliotek, andedammen osv. Er Linda og børnene hjemme leges der i haven eller inde. Lindas hjem er indrettet til børnene og der og plads og rum til at børnene kan udfolde sig. Haven er indrettet til små børns leg i trygge omgivelser. Lindas hund og kat er et dejligt bidrag til at gøre hjemmet hyggeligt og sjovt for børnene.
Lindas tre ord der beskrives dagplejen omsorg, tryghed og udvikling indfries til fulde. Rasmus har haft en dejlig tid hos Linda, hvor han har udviklet sig meget. En godt springbræt til hans videre færden i livet.
Vi har valgt at flytte Rasmus i vuggestue, da vi har haft vores to store børn i samme vuggestue. Havde Rasmus skullet fortsætte i dagplejen var han med sikkerhed stadig passet hos Linda. Vi kan på det varmeste anbefale dagplejen troldegruppen.

MVH
Tanja og Ulrik Plougsbæk

Juli 2010

 
  • 31. januar 2015

Comments are closed.